en av mina stödhemskatter Simo
|

Stödhem för Ziggy, Simo och Alex

Jag har blivit stödhem för världens tre mest underbara katter! De har fångats in efter att ha levt med sin mamma och två systrar och en ny kull med tre små syskon. Mamman hade sökt sig till en dam där de fick mat och ett rum i källaren, men där kunde de inte stanna.

Vi fångade in dem en dag i december och lyckades pricka in en riktig snöstorm. Jag tog hem de tre stora och körde mamman och de tre minsta till ett annat stödhem utanför Mönsterås.

De tre var helt vettskrämda när de kom hem till mig och sprang i ren panik längs väggarn upp i taket. Efter någon dag lugnade de sig men höll sig gömda för mig. Jag var faktiskt osäker på i början om alla tre levde.

Nu har det gått snart två månader och de börjar vänja sig vid mig. Simo äter med viss tvekan ur min hand och Ziggy hoppar upp i min säng även när jag ligger där. Alex visar sig fortfarande inte så henne har jag inte lyckats fota än.

Simo och Ziggy

När jag ligger i sängen så vågar de sig fram 🙂

Hemlösa Katter Kalmar HKK

Det är HKK som har ansvarat för att katterna fångats in och blivit vaccinerade, kastrerade och id-märkta. Just nu går Ziggy på antbiotika då man vid vaccineringen upptäckte att hon kissade blod. Hon har några dagar kvar och verkar frisk och pigg igen. Inte helt enkelt att få i henne medicinen varje dag i 20 dagar så jag har fått vara lite kreativ, men nu går det bra!

Alla tre ska upp för adoption och just nu finns Ziggy upp på hemsidan och Simo är på gång. Blir lite sorgligt när de flyttar för jag har verkligen fäst mig vid alla tre. Men jag hoppas de får ett riktigt kärleksfullt föralltidhem där de kan stanna.

Bli stödhem

Det råder en konstant brist på stödhem och allt de behöver är ett rum där de kan få vistas tills de känner sig hemma. Det finns flera organisationer inte bara för katter men för alla djur som behöver din hjälp.

Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.